Julgransplundring

I fredags var jag som sagt hemma och tog det lugnt vilket var asskönt förutom att det bara gick skitfilmer på tv. Nåväl.

I lördags drog jag och brorsan ut och övningsbackade lite och jag skulle gärna berätta hur sjukt duktig jag var och klarade allt galant men eeeeh, jag kan berätta en annan gång.
Klockan 16 var det dags för den årliga julgransplundringen...Ja alltså för er som inte känner familjen Erberth kan jag berätta att det verkligen är JULGRANSPLUNDRING. Vi äter lite tilltugg när alla kommer och sen är det verkligen fullt ös med dans runt granen till alla kassa jävla jullåtar som man dansade till som liten flicka. Sen blir det slängrumpa där alla håller varandra i hand och dansar genom HELA huset och därefter gör vi raketen och så ska granen kastas ut.


Man tro det eller ej så är det värt varenda danssteg runt granen när man får sin "bussig påse"...I år körde vi musiktävling där vi spelade en låt och den som först gissade låt och artist vann den första påsen. Och i den berömda påsen mina damer & herrar...har vi....Ja godis och annat som ja inte bryr mig omn utan det är vapen och ammunition jag vill åt!


Vi har flörtkulekrig!!!! Rör som vapen och 300 vita 1,8cm flörtkulor som bara yyyyr i luften när kriget startat hahaha det är så sjuuukt kul!!! Är man lite med i gejmet så har man som jag förberett sig med solglasögon i ljus färg så man slipper bli träffad i ögat. Och sen äre bara å sikta och skjuta. I år tog jag skydd bakom granen vilket var ett ypperligt drag av mig.

Lite snacks innan allt börjar


Morfar & Ebbe


Cassandra & Lotta


Ronja, Kajsa & Mormor


Lotta & Johan


Det skrevs även autografer..


Mormor


Och är man tonåring och har tråkigt så kan man sätta sig i bubbelbadet och prata i telefon istället ^^

Kommentarer
Postat av: Anonym

Cassandra, vita strumpor!! = blä!!

2012-02-05 @ 20:21:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0